Vuorinen Asta

Asta Vuorinen on koulutukseltaan ohjaustoiminnan artenomi (AMK) ja valmistui lähetystyöntekijäksi Kansanlähetysopiston lähetyslinjalta toukoukuussa 2017.  Asta lähti ensimmäiselle työkaudelleen Japaniin elokuussa 2017. Japanissa häntä odottavat monet uudet haasteet, kuten kieli ja kulttuuri.

Asta innostuu luovuudesta ja siitä, että ihmiset löytävät omia vahvuuksiaan. Hän haluaa viedä japanilaisille sanomaa rakastavasta Jumalasta, sillä suurin osa heistä ei ole koskaan kuullut evankeliumia eikä armon sanomaa.  Asta tietää, että Taivallinen Isä on hänen kanssaan hänen kaikilla teillänsä.

Asta on kokoamassa lähettäjärengastaan. Lähtisitkö Astan mukaan lähetystyön haasteeseen Japanissa? Tältä sivulta voi tilata Astan uutiskirjeen, jonka kautta voit seurata hänen kuulumisiaan ja sitoutua rukoilemaan hänen työnsä puolesta. Asta tarvitsee myös taloudellisia kannattajia, jotka säännöllisillä uhreilla tekevät hänen työstään Japanissa mahdollista. Tervetuloa mukaan!

Lähettävät seurakunnat: Akaan, Keski-Lahden, Mäntyharjun, Pälkäneen ja Riihimäen seurakunnat, Tampereen Eteläinen seurakunta, Ylöjärven seurakunta/Viljakkalan seurakuntapiiri

Lähettävät kansanlähetyspiirit:
Etelä-Savon KL
Hämeen KL
Päijät-Hämeen KL