Uusia tuulia ja muutoksia Hämeen piirin työssä

6.7.2023

Piirin pitkäaikainen työntekijä, piirijohtaja Ilkka Päiväsaari siirtyy 1.9. Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja koululaislähetyksen (OPKO) palvelukseen tapahtuma- ja leirikeskus Enä-Sepän johtajaksi. Vastaavasti
vuoden 2024 ajaksi piirijohtajaksi tulee Uusi Tie –lehden päätoimittaja ja raamattukouluttaja Leif Nummela. Vuoden 2024 ajan Leif pitää ”Raamattu rakkaaksi” –raamattukoulua säännöllisesti Hämeenlinnassa ja
Tampereella.

Ilkka on toiminut Hämeen Kansanlähetyksen työssä vuodesta 2002 alkaen, ensin nuoriso- ja opiskelijatyön sihteerinä, Tampereella aluetyöntekijänä ja piirijohtajana. Hänen oli tarkoitus aloittaa vajaan puolentoista vuoden mittainen opintovapaa 1.9.2023 alkaen.

– Opintovapaasuunnitelmani muuttuivat itsenikin yllättäen kesän alussa ja nyt otan tehtävän Enä-Sepässä vastaan kiitollisena Jumalan johdatuksesta. Luonnollisesti olen edelleen mukana Kansanlähetyksessä työn ystävänä, tukijana ja esirukoilijana.

– Olen saanut tehdä innostavaa, värikästä ja monella tavoin ”rikasta” työtä Kansanlähetyksessä josta olen kiitollinen työtovereille, Kansanlähetykselle ja työn suurelle ystäväjoukolle. Työ Jumalan valtakunnan parhaaksi jatkuu edelleen, nyt käytännönläheisemmin lasten, nuorten ja perheiden parhaaksi Enä-Sepän tapahtuma- ja leirikeskuksessa.

– Henkilökohtaisesti koen, että on aika antaa tilaa täysin uusille mahdollisuuksille Hämeen piirin työssä enkä hetkeäkään epäile, etteikö Jumalan hyvät suunnitelmat saisi toteutua Hämeessä evankeliumin työn parhaaksi jatkossa.

”Mennään rukoillen yhdessä eteenpäin Hämeen piirin työssä muutosten keskellä” Ilkka päättää.

Pienimuotoista lähtö- ja kapulanvaihto juhlaa vietetään Tampereen Lähetyskodilla su. 3.9 kello 16.00. Mukana silloin Ilkka ja Leif sekä lähetysjohtaja Daniel Nummela. Tervetuloa mukaan!

Share This