Raamattu rakkaaksi -raamattukoulu

8.9.2023

Raamattu rakkaaksi -raamattukoulu Leif Nummelan johdolla on herättänyt ilahduttavan suurta kiinnostusta. Raamatun punainen lanka -viikonlopussa lähetyskoti täyttyi osallistujista. Raamattukoulun syyskausi alkaa Jeesus-seminaarilla 7.-8. syyskuuta Tampereella ja 14.9. Hämeenlinnassa. Lisätietoja seminaarista tulee kevään aikana.

Raamattuluennot Paavalin kirjeestä roomalaisille jatkuvat seuraavasti.

Tampereella luennot ovat Lähetyskodilla (Hämeenpuisto 41) parillisten viikkojen torstaisin klo 18-20 (11.1.- 16.5. ja 19.9.-28.11.) Hämeenlinnassa Luther-talolla (Lukiokatu 1) parittomien viikkojen keskiviikkoisin klo 18-20 (17.1.-22.5. ja 25.9.-4.12.).

Luennot ovat kaksiosaisia ja tauolla on tarjolla pientä purtavaa. Sama luento järjestetään vuoroviikoin Tampereella ja Hämeenlinnassa.

– Roomalaiskirje on koko Uuden testamentin systemaattisin selitys siitä, mistä kristillisessä uskossa on kysymys. Sen opiskelemiseen liittyy suuri siunaus, Leif Nummela korostaa.

Luentojen väliviikoilla on mahdollista osallistua Raamattu rakkaaksi -pienryhmiin, joissa pohditaan yhdessä luennoilla kuultua. Osa pienryhmistä voi kokoontua Teamsin kautta. Kysy lisää pienryhmistä tai muusta raamattukouluun liittyvästä Paula Jääskö (Tampere) 040 960 3690, Miina Makkonen (Hämeenlinna) 040 848 0542.

Raamattukoulu on Kansanlähetysopiston etäkurssi. Jos osallistut vähintään yhteen viikonlopputapahtumaan ja 50 %:n luennoista, saat todistuksen kurssille osallistumisesta sekä kirjalahjan. Luennoilla jaetaan ilmainen luentomateriaali.

Luennot ovat kaikille avoimia ja voit osallistua yksittäiselle luennolle myös ilman ennakkoilmoittautumista.

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla tästä

 

Share This